Kiinnostaako tasting-tilaisuus tai tynnyrillinen rommia?

Jaa

Haluaisitko itsellesi, yrityksellesi tai kaveriporukalle oman tynnyrillisen Authors’ Distilleryn palkittua rommia? Oman tynnyrin omistaminen on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä seuraamaan rommin valmistusta läheltä, vaikuttamaan kypsytyksen lopputulokseen sekä nauttimaan prosessin päätteeksi itselle pullotetusta ainutlaatuisesta juomasta.

Kysy rohkeasti lisää osoitteesta: info@authorsdistillery.fi

Tasting-tilaisuudessa pääset tutustumaan tislaamomme tuotteisiin ja samalla kuulet tislaamomestarimme Ari Kauran tarinat juomien taustalta. Huvin ja hyödyn yhdistävä tasting-tilaisuus sopii esimerkiksi osaksi työpaikan juhlia, ystävien kokoontumista tai vaikka lahjaksi intohimoisille ginin ja rommin harrastajille. Pyydä tasting-tarjous ja kysy lisää osoitteesta info@authorsdistillery.fi.

Uutiset

Kiinnostaako tasting-tilaisuus tai tynnyrillinen rommia?

Haluaisitko itsellesi, yrityksellesi tai kaveriporukalle oman tynnyrillisen Authors’ Distilleryn palkittua rommia? Oman tynnyrin omistaminen on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä seuraamaan rommin valmistusta läheltä, vaikuttamaan kypsytyksen lopputulokseen

Helsinki Drink Festival 2022

Authors’ Distillery on vahvasti mukana Helsinki Drink Festival 2022 tapahtumassa. Tule testaamaan maailman paras Gin & Tonic ja The Glassin baarimestarin tekemät muut Readers’-perheen drinkit.