Authors’ Distillery ja Ginimme jatkaa voittokulkuaan

Jaa

Authors’ Distillery ja Ginimme jatkaa voittokulkuaan

Authors’ Distilleryn dry gini voitti arvostetussa Berlin International Spirits kisassa kultaa ja Authors’ Distillery valittiin Suomen vuoden ginitislaamoksi (Finland Gin Distillery of the Year).

Kymmenennettä juhlavuottaan viettänyt Berlin International Spirits Competition on osa The International Beverages Competition -sarjaa, jonka kilpailut järjestetään vuosittain neljällä eri mantereella. Kilpailuun osallistui yli 250 tislettä yli 16 eri maasta. Tislaamoiden kiinnostus osallistua tähän kilpailuun on suuri, koska vaikutusvaltainen tuomaristo kootaan alkoholialan ostajista ympäri Eurooppaa. Tuomaristo koostuu ravintoloitsijoista, sommeliereistä, jakelu- ja maahantuontiyritysten edustajista sekä vähittäiskauppojen sisäänostajista.

Alkoholit arvostellaan sokkotestissä ja poikkeuksellisesti ei vain maun vaan myös hinta-laatusuhteen mukaan. Palkinnon saamisen perusteena on se, että tuomarit olisivat valmiita tuomaan sitä maahan, edustamaan, ostamaan tai myymään. Kultaisen mitalin saa tuotteet, joista tuomarit eivät vain pidä vaan rakastavat!

Voittoisa ginimme on tyyliltään dry gin, joka valmistetaan tislaamalla katajanmarjat ja yrtit neutraalin kotimaisen viljaviinan kanssa. Tislaamomestarimme, Ari Kauran, mukaan kansaa ja tuomareita puhuttelevan premium ginin makumaailmassa yhdistyvät Mäntsälän kolmelta pohjavesialueelta tuleva raikas vesi ja lähialueelta hankitut maukkaat yrtit sekä mausteet. Ginin runsas ja pehmeä makumaailma on poikkeuksellisen hyvässä balanssissa!
Lisätietoja kilpailusta: https://berlininternationalspiritscompetition.com

Uutiset

Manner -Suomen ensimmäinen rommi juhlii maailmalla

Authors’ Distilleryn ensimmäinen Manner-Suomessa valmistettu rommi menestyi kansainvälisessä International Wine & Spirit Competitionissa 2022. Vuonna 1969 lanseerattu kilpailu on yksi maailman arvostetuimmista ja siihen osallistuu

Kiinnostaako tynnyrillinen rommia?

Hankkimalla osto-oikeus omaan rommitynnyriin on sinun mahdollistaseurata rommin valmistusta läheltä ja päästä vaikuttamaan kypsytyksenlopputulokseen. Lopuksi ainutlaatuinen erä juuri sinulle pullotettuarommia yhdessä toiveidesi mukaan etikettiin kirjoitetun